16 Temmuz 2017 Pazar

istanbul web tasarim

Merhaba istanbul web tasarım ajansı olarak şehrimizde bir web tasarım firmasıyla anlaşmanızın önemliliğinden bahsedeceğim.

istanbul web tasarim firmasından hizmet almak niye önemli?

Birçok şahıs veya firma kendi şehrinde fiyatların biraz daha yüksek olması sebebiyle farklı şehirlerdeki web site yapan şirketlerle anlaşarak hizmet alıyorlar. Çok büyük ajanslar hariç bu düşünce kötü şekilde son bulabiliyor.

Örnek vermek gerekirse biz kendi ilimizdeki müşterilerimizin istemesi halinde ofislerinde veya kuruluşlarında ziyaret edip sözleşme ve anlaşma aşamasına başlıyoruz. Lakin farklı illerden alacağınız hizmetlerde bu durum söz konusu olmayabiliyor.

istanbul web tasarim ajanslardan hizmet alırken nelere dikkat etmeliyiz?

Firmanın şehrinizde olması size sonsuz bir güven vermesin. Tanınmamış veya çok küçük çaplı bir ajans ise istediğiniz hizmeti alamayabilirsiniz. Böyle bir durumda aldığınız web dizayn hizmeti size faydadan çok zarar sağlayacaktır. Özel web dizayn tecrübe ister. Tecrübeli kişilerle çalışmayan web tasarım firmaları ile anlaşmanız dandik bir web tasarımına binlerce lira vermenize yol açabilir.


 istanbul web tasarim olsun, farklı bir şehirdeki web tasarım kuruluşu olsun anlaşmanızı kayıt altına alın ve çok iyi bir sözleşme yapın. Bir önceki yazım olan profesyonel web sitesi tasarımı adlı makalemizde kaliteli web sitesi tasarımı hazırlatırken nelere dikkat etmeniz gerektiğini geniş bir biçimde anlattım.

Web dizan hizmetleri tecrübeli ekip tarafından yapılması gereken maliyeti fazla olan hizmetlerdir. Kaliteli web tasarımı yaptırarak modası geçene kadar bu site üzerinden faliyetlerinizi yürütebilirsiniz. Ancak maliyeti düşürüp, kaliteden ödün verdiğiniz web tasarım hizmeti size ne takipçi sağlar nede prestij.

Kaynak: istanbul web tasarim

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder